top of page
DE794F9B-DCBB-4FEC-89EE-55CF6D759FBB.jpe

VEM ÄR FRIDA?

Jag har gett ut två böcker på eget förlag. Den första boken ”Kära hjärtat, varför han?” Är en självbiografi som handlar om våld i nära relationer. För mig har det varit en vardag sen jag var 16 år. Försvann en, så kom en likadan tillbaka. Jag kommer alltid stå upp för våld i nära relationer och jag kommer aldrig att sluta prata om ämnet. 


Våren 2021 var jag ute och signerade böcker via Ica Maxi runt om i Sverige. 


Min andra bok ”Rädda mitt barn” är en deckare. Det är den här kategori av böcker som jag kommer att skriva framöver. Jag har alltid älskat att skriva. Och framförallt har jag alltid tyckt det är spännande med mord. Hur en människa kan ta steget och mörda någon, vilket motiv mördaren har och sedan försöka komma undan med det. Jag har alltid velat lösa mord och det får jag göra i mina böcker. 


Jag är nu klar med ett manus till min tredje bok och har även påbörjat ännu ett manus till en fjärde bok. Jag kommer att vända mig till förlag med nya manus. Då jag vill ha ett långsiktigt samarbete tillsamman med ett förlag. Målet är att varje år ge ut minst en ny bok. 

Om: Om oss
bottom of page